VERWIJDEREN TUINAFVAL

Met name wanneer een oudere tuin opnieuw wordt aangelegd komt het er op aan dat er bij de voorbereidingen eerst het een en ander verwijderd dient te worden. Een vervelende tijdrovende klus voor veel mensen.

De helpende hand van Minigraver Het Zand komt dan als geroepen. Of het nu gaat om het verwijderen van bomen, struiken, vijvers of pergola’s, Minigraver Het Zand is snel en professioneel.

Ook snel en vakkundig tuinafval verwijderen? Maak een afspraak


VERWIJDEREN BESTRATING

Waar de één houdt van een tuin met leuke bestrating geeft de ander de voorkeur aan een tuin met mooie beplanting. Zo komt het geregeld voor dat de bestrating verwijderd moet worden omdat het niet langer aan de wensen van de bewoners voldoet.

Een goed moment om de hulp van Minigraver Het Zand in te roepen. Het verwijderen van uw oude bestrating is dan in no-time geregeld. We halen het er er vlot uit, voeren het af en laten uw tuin netjes achter voor een nieuwe invulling.

Vraag naar de mogelijkheden van Minigraver Het Zand

VERWIJDEREN VIJVERS

Bent u uitgekeken op uw vijver maar ziet u er tegenop deze te verwijderen? Minigraver Het Zand helpt u graag. Wij verwijderen de gehele vijver en maken de grond klaar voor een nieuwe bestemming.

Minigraver Het Zand werkt professioneel en in overeenstemming met uw wensen. Dat doen we met aandacht en precisie. Door het gebruik van een minigraver kunnen wij goed ter plaatse komen zodat er weinig tot geen schade aan de omliggende beplanting is.

Bel ons gerust voor uw vragen of maak direct een afspraak

VERWIJDEREN BOMEN EN STRUIKEN

Het verwijderen van bomen en struiken is vaak een zware klus. Zelf uitgraven is tijdrovend en fysiek belastend. Maar waarom zou u het ook zelf doen. Een afspraak met Minigraver Het Zand is zo geregeld. Wij verwijderen uw bomen en struiken in een mum van tijd.

Ook het afvoeren van uw uitgegraven bomen en struiken kunt u met een gerust hard aan Minigraver Het Zand overlaten. Wij nemen het graag voor u mee en laten uw tuin weer netjes achter.

Maak vandaag nog een afspraak en uw bomen en struiken zijn verwijderd voor u het weet

ZWARE KLEI VERVANGEN DOOR ZAND

Kleigronden laten in vergelijking met zand slecht water door. In droge tijden houden ze langer water vast en in natte tijden verdrinken bomen, struiken en planten erin. Dat alleen al is een goede reden om zware klein te laten vervangen door zand of mooie tuinaarde. Het geeft uw tuin een aanzienlijke meerwaarde en ook de mogelijkheden nemen flink toe.

Te veel zand daarentegen maakt dat u vaker zult moeten bemesten omdat ook de voedingsstoffen worden weggespoeld. Dan is de bodem te licht. Een goede tuinaarde kent een goede balans zodat het voldoende voedingsstoffen bevat en deze niet te snel met het regelwater verdwijnen. Laat u daarom professioneel voorlichten en bereid u goed voor alvorens u gaat planten. Uw tuin vaart er wel bij.

Meer weten over het uitgraven van zware klei en vervangen door mooie tuinaarde? Vraag ernaar