Show all

Nieuwe website Minigraver Het Zand

Veranderingen Minigraver Het Zand

Minigraver het Zand staat niet stil. Dat kan ook niet anders voor een bedrijf gevestigd in Lent, Gelderland. Een omgeving waar druk gebouwd wordt dat vraagt om de nodige aanpassingen. Minigraver Het Zand neemt een groot deel ervan op haar rekening. Ook in de nieuwe wijken van Nijmegen Noord, voorheen Oosterhout gemeente Nijmegen. Met wijken als De Grote Boel en een nieuw winkelcentrum op komst.

Zoon Arno Scholten zorgt voor frisse wind

Maar er is meer. Minigraver Het Zand begon ooit als de eenmanszaak van John Scholten. Ondertussen is zijn zoon Arno Scholten erbij in gestapt. Hoewel hij de liefde voor het vak niet van een vreemde heeft en zijn vader prima aanvult heeft hij ook een eigen visie op het bedrijf. Zo zal hij op termijn buiten de bestaande werkzaamheden ook andere aanvullende diensten leveren. Daarvoor is de tijd nog niet rijp maar het zal niet al te lang op zich laten wachten.

Daar hoort een verbeterde website bij

Hoewel de beide heren het liefst met zand en aarde werken beseffen zij zich goed dat de digitale wereld onvermijdelijk is. Dit is dan ook een goed moment om de website eens flink op de schop te nemen. Minigraver Het Zand biedt namelijk veel meer dan op de oude website te lezen viel. De werkzaamheden zijn nu al flink uitgebreid en dat was niet altijd goed terug te zien op de site.

Staat wat je zoekt er niet bij?

Natuurlijk kan het best zijn dat wat je zoekt er niet bij staat. Geen paniek. Zowel John als Arno Scholten denken graag met je mee. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuw terras, het verplaatsen van een pad of het opruimen van oud tuinafval, Minigraver Het Zand is een professioneel en betrouwbaar adres voor al deze werkzaamheden.

Vragen over het aanbod van Minigraver Het Zand? Wij helpen u graag