LEVEREN MATERIALEN

Voor het aanleggen van een tuin hebt u vaak veel materialen nodig. Van zand tot grind en stenen. Wij leveren diverse materialen en bezorgen deze op het overeengekomen tijdstip bij u aan huis. Afhankelijk van uw bestelling leveren wij dit los gestort of in een grote zak, de zogenaamde Big Bag.

Ook voor advies over het beste materiaal voor uw doelstelling helpen wij u graag. Minigraver Het Zand weet als geen ander welke materialen het best geschikt zijn voor welke klus. Ook helpen wij u graag bij het plaatsen ervan. Denkt u hierbij aan het bestraten van een oprit of een terras maar ook het klaarmaken van een tuin voor beplanting.

Meer weten over het leveren van materialen? Vraag Minigraver Het Zand

LEVEREN ZAND & GROND

Wist u dat er verschillende soorten zand en grond zijn voor de diverse toepassingen? Het aanleggen of herinrichten van een tuin vraagt vaak om diverse soorten. Minigraver Het Zand neemt u niet alleen de zware werkzaamheden uit handen. Zij verzorgt ook de bezorging van de materialen. Samen met u kijken we wat u nodigt hebt en zorgen voor de levering bij u op locatie.

U denkt misschien, ik heb een nieuwbouwwoning dus het zal wel goed zitten. Helaas is dit meestal niet het geval. Laat u daarom goed voorlichten. Of u nu oud zand wilt laten verwijderen of nieuw zand wilt laten bezorgen. Minigraver Het Zand regelt het allemaal. Want Minigraver Het Zand is hét adres voor het transport van zand en grond.

Meer informatie over leveren van zand en grond? Vraag er gerust naar

LEVEREN SPLIT EN GRIND

Minigraver Het Zand bezorgt diverse soorten split en grind snel bij u thuis. Grind is een populair materiaal voor in de tuin of op de oprit. Het is eenvoudig aan te brengen en ziet er verzorgd uit. Het is bovendien onderhoudsarm en daarnaast ook milieuvriendelijk. Een verstandige keus dus.

Grind kent voornamelijk ronde vormen. Split daarentegen is wat hoekiger en wordt ook wel breuksteen genoemd. Het wordt gewonnen in steengroeves. Het heeft een vastere vorm en blijft daardoor beter liggen. Minigraver Het Zand bezorgt het niet alleen, wij leggen het ook graag voor u aan zodat u er geen omkijken naar heeft.

Voor vragen over split of grind, bel of mail ons gerust

LEVEREN STENEN EN BESTRATING

Een moderne tuin bestaat vaak uit een weloverwogen afwisseling tussen beplanting en bestrating. Hierin valt eindeloos te combineren. Temeer doordat er een enorme keus aan stenen en bestrating beschikbaar is die op hun beurt in diverse patronen en stijlen gelegd kunnen worden. Minigraver Het Zand levert deze stenen en bestrating aan huis.

Minigraver Het Zand heeft voor haar klanten een aantrekkelijke korting bedongen bij een lokale leverancier van stenen en bestrating. Een goede reden om eens te informeren naar de mogelijkheden. Uw tuin, oprit, terras, patio of pad bestraten wordt zo wel heel aantrekkelijk. Want wij verwijderen de oude materialen, leveren de nieuwe stenen en bestrating en leggen het er professioneel in voor u.

Vraag vandaag nog een offerte aan bij Minigraver Het Zand