GRAAFWERKZAAMHEDEN


Het uitgraven van zware klei en vervangen door zand of mooie tuinaarde is een pittige klus wanneer u dat zelf moet doen. Een kubieke meter grond is al snel 12 kruiwagens. Minigraver Het Zand helpt u graag bij al uw graafwerk:

* Het graven voor het plaatsen van leidingen en kabels
* Het ingraven van trampolines
* Het uitgraven van vijvers en zwembaden
* Het uitgraven en plaatsen van funderingen

Voor u een hels karwij, voor ons dagelijks werk. Minigraver Het Zand is professioneel, snel en klantvriendelijk. En voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

GRAAFWERK TRAMPOLINES

Trampolines zijn een geliefd attribuut in elke gezinstuin. Het is echter wel zaak dat deze aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. Bovendien is het de kunst deze te laten aansluiten bij het ontwerp van een tuin. Het ingraven van de trampoline is dan een goede keus.

De inground trampoline wordt bovendien het meest verkocht. Het is een geliefde trampoline bij ouders die van kwaliteit houden. Het is echter wel zaak dat deze goed wordt ingegraven. Bij voorkeur door een professional. Minigraver Het Zand helpt u hierbij graag. En voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten.

Vragen over het ingraven van trampolines, klik hier

GRAAFWERK VIJVERS EN ZWEMBADEN

Het aanleggen van een vijver of zwembad vereist het nodige graafwerk. Niet alleen de vijver of het zwembad zelf moet worden uitgegraven. Ook de kabels en leidingen voor zowel stroom als water zullen worden ingegraven. Daarnaast wordt het meestal voorzien van een leuke border of terras. De voorbereidingen hiertoe zijn niet gering.

Minigraver Het Zand helpt u bij de voorbereidingen, het leveren van materiaal, het graafwerk, de aanleg en de afwerking. Zo kunt u straks onbezorgd genieten van uw ingebouwde zwembad of vijver. Want wat is er nu fijner dan heerlijk ontspannen in uw eigen tuin? Precies. Vraag daarom nu vast een offerte aan en wij informeren u zo spoedig mogelijk.

Zwembad of vijver ingraven? Wij helpen u graag