SIERBESTRATING & EENVOUDIGE BESTRATING


Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker voor opritten, terrassen, patio's en paden? Voor rond uw woning of bij uw bedrijfspand? Minigraver Het Zand zorgt voor de voorbereidingen, levert de materialen en legt uw bestrating geheel naar wens.

Ook plaatsen wij borders, keerwanden en L-profielen. Zo wordt uw tuin netjes afgewerkt. Worden hoogteverschillen weggewerkt, erfafscheidingen geplaatst en bloembakken gecreëerd. Ook vijvers vormen zo een mooi geheel met de overige bestrating.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag er gerust naar

BORDERS, KEERWANDEN EN L-PROFIELEN


Een tuin is pas af wanneer ook de borders, keerwanden en L-profielen er goed bij liggen. Minigraver Het Zand bestraat niet alleen uw terras, oprit en patio, wij zorgen ook voor een nette afwerking.

* Borders
* Keerwanden
* L-profielen

Het zijn de details die er toe doen wanneer u wilt dat uw tuin er verzorgd bij ligt.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

OUDE BESTRATING HERSTELLEN


Soms gebeurt het dat uw bestrating in de loop der jaren is verzakt. Ook kan het zijn dat u een oud huis koopt waarvan de bestrating zo is verweerd dat het om onderhoud vraagt. Ook dan is Minigraver Het Zand de professional die u zoekt

Minigraver Het Zand adviseert u graag over de beste oplossing voor uw situatie en voert het vervolgens geheel in overeenstemming met u uw wensen uit. Of u de bestrating nu wilt herstellen of volledig wilt laten vervangen, Minigraver Het Zand is hét adres in Nijmegen en omgeving

Vraag naar de mogelijkheden in een vrijblijvend kennismakinggesprek

BESTRATING BESTELLEN MET KORTING


Minigraver Het Zand verkoopt zelf geen stenen en bestratingmaterialen. Wel hebben wij voor u een mooie korting kunnen bedingen bij een steenhandel in de directe omgeving. Vraag er gerust naar. Zo bespaart u een hoop op de kosten.

Ook wanneer u de stenen elders bestelt helpen wij u graag. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van opritten, terrassen, patio's en paden en zullen u professioneel adviseren over de vele mogelijkheden in uw situatie.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op