Zwaar werk in korte tijd tegen lage kosten?

‘Even de tuin verhogen daar links achterin’ betekent veel kubieke meters grond verplaatsen. 1 Kubieke meter grond is al gauw 12 kruiwagens sjouwen…

‘U wil uw tuin voorzien van nieuwe beplanting, maar de grond is zo hard’. Ik beschik over een compacte spit/freesmachine waarmee ik in een handomdraai de grond in uw tuin weer in orde maak voor u en uw planten.

‘Er moet eigenlijk nieuwe grond in voor de nieuwe beplanting’ betekent alles (grond, oude beplanting) eruit halen en nieuwe grond opbrengen….

‘Een nieuw paadje aanleggen door de tuin’ betekent grond eruit, zand er in……

‘De oprit moet worden aangepast of aangelegd’ betekent veel grond verzetten, aanvullen, egaliseren…..

Al dit soort dingen kunt u snel en tegen een redelijk tarief door mij laten doen. Spaart uw rug en portemonnaie.

Nieuwbouwhuis opgeleverd?
Veel tuinen in nieuwbouwwijken worden opgeleverd met slechte of zeer vastgereden grond. Met een minigraver verwijder ik in korte tijd deze grond en breng de nieuwe bosaarde op, zodat u op een goede manier kan starten met uw tuin.Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om vulzand op te brengen en uw tuin te bestraten. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.
Second opinion
Uw tuin aanleggen of veranderen is vaak een grote klus. Ik heb veel ervaring en bekijk graag vrijblijvend de offerte die u hebt gekregen. Ook kan ik vooraf met u meedenken over de aanpak en uitvoering. Dat kan u veel tijd en geld besparen.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op!